Omakuva #4

Rakas päiväkirja,

Heräsin tänään yhdeksältä. Mietin että mitä tänään pitäisi tehdä, ja ensimmäinen ajatukseni oli, että tänään pitää kasvaa henkisesti. Olin alkuviikosta päässyt taas hieman kiinni buddhalaisiin harjoitteisiini ollessani telttailemassa Perniössä. Keväällä ja kesällä elämän riehakkuus ja levottomuus oli katkaissut yhteyden johonkin, jota kohti olin talvella pohjoisessa ollut matkalla, mutta Matildanjärven rannalla koin tuota yhteyttä uudelleen hyvin voimakkaana. Istuin kalliolla tyhjäpäisenä auringonlaskua katsellen, ihastelin luonnon kauneutta ja pohdiskelin, että miten voisin olla sitä, mitä Kaikkeus on nyt. Ja niinpä minä sitten vähän aikaa olinkin! Tänään minulla on hienoinen krapula ja meditaatio ei oikein kulkenut. Keskittymistäni häiritsi myös tietoisuus siitä, että olin yöllä kotiin tullessani todennut puhelimeni kadonneeksi. Katkaisin Perniössä puhelimestani nettiyhteyden ja koko puhelimen olemassaolo on nyt varsin helppo unohtaa. Samalla muistin että tänään pitää mennä muuttoavuksi ystävälleni ja kirjastoon kirjoittelemaan päiväkirjaa, ja lähdinkin siitä sitten ilman aamupalaa pyöräilemään. Puhelin löytyi baarista matkalta.
Heinäkuun viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet muutenkin kesän parhaat. Minä olen ihastunut sillä tavalla, että kaikki menneet sydänsurut tuntuvat humoristiselta tonttuilulta. Enpä tiedä miksi hänen kanssaan oleminen on tuntunut niin perustavanlaatuisella tavalla oikealta. Jollain omituisella tavalla luotan hänen _hyvyyteensä_ täydellisesti. Enkä minä oikein edes usko pahuuteen. Voi olla että jutusta ei koskaan tule mitään suurempaa, sillä olosuhteet eivät ole taaskaan erityisen suotuisat, mutta voi hyvin myös olla että tästä tulee myös jotain, joka määrittää loppuelämääni. Tällä hetkellä molemmat vaihtoehdot tuntuvat ihan hyviltä.
Ystäväni siirtää muuton alkuajankohtaa jatkuvasti, nyt olisi vieläkin aikaa kirjoittaa. Lieneköhän taas ainoa muuttoapuri paikalla? Viimeksi olin, mutta kyseessä on yksi parhaista ystävistäni, joten valinnanvaraa ei ole. Taidan käydä odotellessa selailemassa kirjaston levyvalikoimaa, josko lainaisin pitkästä aikaa muutaman cd-levyn.
T. Minä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s