Omakuva #7

IMG_6678

Rakas päiväkirja,

kello on 21.02, melkein unohdin että mun vuoro oli tänään tehdä omakuva. Taustalla on Amerikan Unelmavävy, kun siinä on mun yks tuttu (muutenhan mua ei kiinnosta yhtään). Kehossa, tunteissa ja mielessä kaikuu päivä Kiasmassa, viime päivien jännittäminen, huonosti nukuttu viime yö, epävarmuus (samaan aikaan Unelmavävyssä mainitaan sana epävarmuus). Suun sisäosia ja ruokatorvea lämmittää rooibos-teejuoma, jonka reseptin opin vanhalta kämppikseltä: rooibosta, hunajaa, inkivääriä ja kauramaitoa (tai vielä parempaa jos kermaa), hörpin sitä sanojen välissä. Kovasti oli mietinnässä tänään treenailun ja muun valmistautumisen lomassa mitä ihmettä tässä ollaan tekemässä, mistä kaikessa tässä on kyse, miksi esiinnymme, miksi esiinnymme näin, miksi haluamme paljastaa jotain henkilökohtaista itsestämme, mitä olen valmis paljastamaan, miten kaikki voisi toimia parhaiten, miten kaikessa on oikeastaan vaan kyse hyväksymisestä.

Jaksaa ihmetyttää, että jonkun mielestä mä olen taiteilija. Se on mulle iso sana, johon liittyy mystiikkaa, mutta samalla arkisuutta. Ehkä jonain päivänä pystyn käyttämään sitä sanaa itsekin.

T: Minä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s