Arkisto

Selfies, URB16-festivaali, Kiasma-teatteri 7.8.2016

Valmistimme seitsemän tunnin mittaisen esityksen osaksi Kiasman urbaanin taiteen festivaalia URBia elokuussa 2016. Esitys sijoittui Kiasma-teatteriin ja sen ympäristöön. Osana harjoitusprosessia osallistuimme myös kesäkuussa 2016 Rooli-festivaalin ohjelmistoon nelituntisella brunssi-muotoisella esityksellä ravintola Kaiussa.

Selfies KIASMA URB16 from Selfies Esitys on Vimeo.

Kuvat: Kansallisgalleria/Simo Karisalo

Selfies in Nature, Saaren kartano, huhtikuu 2015

Toukokuussa 2015 työmme otsikoitui ”Ekologiset omakuvat” teemalla. Vietimme residenssijakson Koneen Säätiön Saaren Kartanossa. Tutkimme minuuden ja ruumiin vuorovaikutusta suhteessa metsään. Keskityimme luontosuhteen kysymyksiin sekä elämän, kuoleman ja kiertokulun teemoihin. Tutkimme kuinka olemisemme muotoutuu jatkuvassa alitajuisessa vuorovaikutussuhteessa toisiin ihmisiin, ympäristöön ja asioihin.

Kuvat: Petra Vehviläinen

Selfies with Lööv, Pop-Up Art House, Diana-teatteri 24.11.2014

Marraskuussa 2014 toteutimme harjoitus- ja esitysjakson teemalla rakkaus.Esityksessä tutkimme kuinka menneet ja nykyiset rakkaussuhteemme vaikuttavat identiteettiimme, sekä miten moninaisia identiteettejä olemme rakkaussuhteissamme omaksuneet. Työn keskiöksi nousi jakamisen akti, paljastuminen ja paljastaminen.

Kuvat (c) Salla Keskinen

Kasvukirjeitä-työpaja, Teatterikorkeakoulu, TOUKOKUU 2014

Projektimme alkoi syksyllä 2013 päiväkirjojen lukemisella ja työryhmän sisäisellä kirjeenvaihdolla. Keväällä 2014 kokoonnuimme jatkamaan työtämme keskustellen sekä  harjoitteita kehitellen ja työstäen. Osallistuimme työpajajakson päätteeksi kertaluonteisella (Kasvu)Kirjeitä -esityksellä Rooli-teatterifestivaalin ohjelmistoon Helsingissä Kokoteatterissa 1.6.2014. Festivaali tutki ja käsitteli rooleja: kuinka niitä esitetään teatterissa ja kuinka niitä esitetään yhteiskunnassa. Esityksemme tutki omien henkilökohtaisten rooliemme muodostumista.